Erik Lukashaugen

Solist/gitar Erik Lukashaugen (f. 1974) er en profesjonell artist, sanger, gitarist, komponist og tekstforfatter. Elverumsingen er en av Norges mest travle artister med nesten 100 konserter årlig. Priser og utmerkelser: Vidar Sandbecks kulturpris «Regnbågåbrua» (2013), Elverum kommunes kulturpris (2015), Nominasjon til Spellemannsprisen (2018), Bygdeungdomslaget Vardens kulturpris (2021)

Roar Engelberg

Panfløyte Som den første profesjonelle utøver i Skandinavia har han utviklet panfløyten til å bli et fullverdig soloinstrument. Han har opptrådt i en mengde musikalske sammenhenger og har holdt konserter med populær- og kammermusikk, tradisjonell panfløytemusikk fra Romania og Sør-Amerika, samt vært solist med en rekke symfoniorkestre.​ Han har blitt kjent for et bredt publikum … Continue Reading »

Merethe Trøan

Solist Mye man sies om Merete som har en veldig lang merittliste, en meget dyktig solist.  Men hennes deltagelse i Melodi Grand Prix sier det meste. Hun vant Melodi Grand Prix 1992 som soloartist med «Visjoner» og ble nummer 18 i Eurovisjon Song Contest 1992. I Melodi Grand Prix 1993 sang hun «Din Egen Stjerne» og … Continue Reading »

Kine Evensen

Solist Kine er en av våre mest brukte solister. En allsidig solist og er kjent for sine konserter gjennom mange år.

Tom Fogh

Solist/piano En dyktig musiker og enterteiner. Tom på pianoet en er fryd. Er vel ikke det arrangementet Tom ikke takler enten det er musikk fra gamle slagere eller til nyere musikk.

Tommy Michalsen

Solist Tommy Michaelsen er en norsk musiker og sanger. Han var i perioden 1992 til 2004 vokalist i dansebandet Picazzo, med blant annet en spillemannspris i 1998. I 2008 var han med å startet orkesteret Vagabond. Picazzo ble gjenforent igjen i 2014.