Begravelse


Vi kan bistå med alt i forbindelse med begravelse

En begravelse er en følelsesmessig påkjenning. I forbindelse med et dødsfall og en påfølgende begravelse kan det være vanskelig for de pårørende å bevare overblikket over alle praktiske gjøremål som skal utføres. Årsaken til at mange pårørende sliter med å organisere en begravelse er at man fremdeles er i en sjokkfase.

Elverum Begravelsesbyrå AS hjelper pårørende med å organisere alt det praktiske rundt en begravelse. Ved å la Elverum Begravelsesbyrå AS ta seg av alt det praktiske ved en begravelse er de pårørende sikret en verdig avskjed.

Kontakt Elverum Begravelsesbyrå AS for mer informasjon om våre tjenester relatert til begravelse.

Etter en begravelse – valg av gravsten.
Vi tilbyr et bredt utvalg av gravstener slik at du får akkurat det gravmonument du ønsker.. Dere kan overveie om dere ønsker en familiesten eller en enkel gravsten. Vi har mulighet for å lage spesielle gravstenerstener som er tilpasset akkurat deres ønsker.
Vår leverandør av gravstener er Nergård Steinindustri.

Juridiske aspekter ved en begravelse

I forbindelse med gravmonumenter og begravelse er det juridiske forhold som må tas i betraktning. Dette gjelder for eksempel størrelse på sten og innramming av plantefelt. Har du spørsmål vedrørende våre tjenester innen begravelse er det bare å ta kontakt. Velkommen hos Elverum Begravelsesbyrå AS.