Begravelse


Vi kan bistå med alt i forbindelse med begravelse

En begravelse er en følelsesmessig påkjenning. I forbindelse med et dødsfall og en påfølgende begravelse kan det være vanskelig for de pårørende å bevare overblikket over alle praktiske gjøremål som skal utføres. Årsaken til at mange pårørende sliter med å organisere en begravelse er at man fremdeles er i en sjokkfase.

Våre ansatte hjelper pårørende med å organisere alt det praktiske rundt en begravelse. Ved å la oss ta alt det praktiske ved en begravelse er de pårørende sikret en verdig avskjed.

Etter en begravelse – valg av gravstein.
Vi tilbyr et bredt utvalg av gravstener slik at du får akkurat det gravmonument du ønsker.. Dere kan overveie om dere ønsker en familiestein eller en enkel gravstein. Vi har mulighet for å lage spesielle gravsteiner som er tilpasset akkurat deres ønsker.
Vår leverandør av gravsteiner er Nergård Steinindustri AS.

Juridiske aspekter ved en begravelse

I forbindelse med gravmonumenter og begravelse er det juridiske forhold som må tas i betraktning. Dette gjelder for eksempel størrelse på stein og innramming av plantefelt. Har du spørsmål vedrørende våre tjenester innen begravelse er det bare å ta kontakt med oss.