Om oss


Begravelsesbyrå med lang erfaring

Medlem av Virke hovedorganisasjon

Elverum Begravelsesbyrå AS har røtter som strekker seg tilbake til 1948. Elverum Begravelsesbyrå AS er et begravelsesbyrå som har lang erfaring med organisering av verdige begravelser. Vi er et begravelsesbyrå som tar hånd om alle de praktiske tingene i forbindelse med en begravelse. Vi er et familiedrevet begravelsesbyrå med stor lokal forankring. Derfor strekker vi oss langt for å bidra til en verdig avskjed og begravelse.

Kontakt Elverum Begravelsesbyrå AS for mer informasjon om begravelser i Elverum.

 

utvending-kontor

Elverum Begravelsesbyrå AS – utfører alt papirarbeid

Dødsfall er forbundet med sorg, og derfor kan det virke uoverkommelig å skulle forholde seg til alle de praktiske tingene som må gjøres i forbindelse med begravelsen. Elverum Begravelsesbyrå kontakter alle relevante aktører, utfører papirarbeid og sørger for en flott og minneverdig avskjed for avdøde og de pårørende.Fra samtalerommet 1

Båretransport fra inn- og utland

Uansett om den avdøde skal transporteres over korte eller lengre avstander kan Elverum Begravelsesbyrå påta oppgaven å forvalte båretransporten. Vi legger blant annet til rette og deltar ved visning/syning av avdøde og eventuell båreandakt. Har du spørsmål vedrørende våre tjenester som begravelsesbyrå er det bare å ta kontakt. Velkommen hos Elverum Begravelsesbyrå AS.