Kister for begravelser


Elverum Begravelsesbyrå har mange forskjellige kister i ulike kvaliteter og prisklasser. Noen kister er tilvirket i furu og har høy finish mens andre er tilvirket i sponplater og enkle i innredningen. Vi har også klassiske kister i høyeste kvalitet i mahognybeiset kiserbærtre.

Kontakt Elverum Begravelsesbyrå for mer informasjon om kister til begravelser.

Skap ønsket stemning med kirkepynt

Vi hjelper til med å skape ønsket stemning ved hjelp av kirkepynt. Mulighetene er mange og vi lager den stemningen som de pårørende ønsker. I tillegg til pynting av kirken kan vi pynte utenfor kirken og selskapslokalet hvor mottagelsen etter begravelsen holdes.

H2:
Kister til begravelse med gravpynt

Ved å kjøpe kister til begravelsen fra Elverum Begravelsesbyrå kan vi også være behjelpelig med ”tilbehøret” rundt som kirkepynt, sorgbinderi og bårepynt. Ønsker man en enkel hvit kiste tilverket i sponplater kan røde roser og andre røde blomster være en fin kombinasjon. Velger man en slik løsning er man sikker på rammene rundt begravelsen blir verdig. En verdig kiste til en begravelse trenger ikke å bli dyrt.
Velger man en mer påkostet kiste vil kirkepynten og kransene bli annerledes enn ved en hvit enkel kiste. Uansett hvilken kisteløsning som velges vil Elverum Begravelsesbyrå hjelpe de pårørende til en løsning som fungerer for dem.
Vi har også urner i forskjellige prisklasser og i kvaliteter.

Kontakt Elverum Begravelsesbyrå for mer informasjon om gravpynt, kister og urner.