Gravpynt


Elverum Begravelsesbyrå leverer gravpynt i tillegg til kister og urner. Gravpynt som vi leverer gjennom våre samarbeidspartnere inkluderer blomster, kranser og gravstøtter. I tillegg leverer vi gravpynt som kistedekorasjoner og sorgbinderi.

Vi har mange forskjellige kister i ulike kvaliteter. Noen kister er tilvirket i furu og har høy finish mens andre er tilvirket i sponplater og enkle i innredningen. Vi har også klassiske kister i høyeste kvalitet i mahognybeiset kiserbærtre.

Vi har også urner i forskjellige prisklasser og i kvaliteter.

Kontakt Elverum Begravelsesbyrå for mer informasjon om gravpynt, kister og urner.

Skap ønsket stemning med kirkepynt

Vi hjelper til med å skape ønsket stemning ved hjelp av kirkepynt. Mulighetene er mange og vi lager den stemningen som de pårørende ønsker. I tillegg til pynting av kirken kan vi pynte utenfor kirken og selskapslokalet hvor mottagelsen etter begravelsen holdes.

Gravpynt – kistedekorasjoner og sorgbinderi

Ved at Elevrum Begravelsesbyrå leverer gravpynt som kistedekorasjoner og sorgbinderi får man et helhetlig uttrykk rundt begravelsen. Vi leverer mange forskjellige kistedekorasjoner og vi hjelper gjerne med å velge ut de som passer best til enhver anledning. Det samme gjelder for sorgbinderi.
Vi leverer gravsteiner fra Nergård Steinindustri.

Kontakt Elverum Begravelsesbyrå for mer informasjon om gravsteiner